Oproep tot moord

Miljoenen moslims ontmoeten Jezus in een droom of visioen Bij meer dan 70 procent van de bekeerde moslims speelde een droom of visioen een rol bij de bekering tot Jezus. Dromen en visioenen staan niet op zich, maar zijn één van de gebeurtenissen waardoor moslims tot geloof komen. Dit subforum biedt ruimte voor bijdragen van en over moslims die Jezus ontmoet hebben en aanverwante onderwerpen.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Theo Bert
Route verkenner
Route verkenner
Berichten: 261
Lid geworden op: di 28 dec 2004 12:00

Oproep tot moord

#1 Bericht door Theo Bert » di 16 jul 2019 12:07

Volgens Fathi Hamad, lid van de Palestijnse Wetgevende Raad namens de terreurgroep, moeten Joden wereldwijd worden “afgeslacht en vermoord”. Hamad zei dat afgelopen vrijdag in een speech bij de grensrellen in de Gazastrook
Saeb Erekat, secretaris-generaal van de PLO, noemde de oproep “walgelijk”. Opvallend, aangezien diezelfde Palestijnse Autoriteit in de eerste vijf maanden van 2019 niet minder dan 58 miljoen euro overmaakte aan veroordeelde terroristen. De Palestijnse Autoriteit hanteert een heus beloningssysteem: hoe zwaarder de straf, hoe hoger de beloning. Deze perverse prikkel van de PA spoort Palestijnen aan om zoveel mogelijk Joodse slachtoffers te maken.
citaat: https://www.cidi.nl/hamas-prominent-roe ... es0efx2nJk


Hoe blind zijn politici die de Palestijnen steunen. Dit is een oproep tot moord die geinspireerd is op de islam. Zolang de de moslims zich niet distantieren van de leer vam de Jihad blijven zij mede verantwoordelijk.
Jezus, in het Hebreeuws Yeshoea, betekent van God is het heil, God redt. Jezus maakt zijn naam waar.

Plaats reactie